Srijedom i nedjeljom besplatno

Svake srijede i nedjelje u 19 sati objavit ćemo kôd za besplatno gledanje filma u trajanju od 72 sata. Donosimo i popis filmova koji će biti dostupni za besplatno gledanje u narednih mjesec dana kako biste mogli planirati svoje kućne projekcije!

Nastojat ćemo u narednim mjesecima proširivati ponudu filmova kako bi ovaj online vremeplov kroz filmske programe omiljenog zagrebačkog kina bio što sadržajniji i raznovrsniji!

Pratite naše preporuke, ocjenjujte, komentirajte i naravno – uživajte u filmovima!

Od srijede 13. svibnja pa do subote 16. svibnja besplatno možete pogledati srpski film Krugovi.
KOD za besplatno gledanje je: KRUGOVI i aktivan je od 13. svibnja u 19 sati do 16. svibnja u 19 sati.
Upute za korištenje kôda i besplatno gledanje filmova potražite ovdje.

Dobitnik više od trideset međunarodnih filmskih nagrada, uključujući i posebno priznanje žirija na Sundance Film Festivalu gdje je premijerno prikazan, film “Krugovi” inspiriran je stvarnim događajem u kojem su Trebinjca Srđana Aleksića nasmrt pretukli pripadnici Vojske Republike Srpske nakon što je ustao u obranu sugrađanina Alena Glavovića. Tri paralelne priče u filmu motivirane su tim događajem iz prošlosti. Treći film Srdana Golubovića, jednog od najboljih suvremenih srpskih filmskih autora, uslijedio je nakon uspješnica “Apsolutnih sto” i “Klopka”. Glavne uloge u “Krugovima” Golubović je povjerio najboljim glumcima svoje generacije – Leonu Lučevu i Nebojši Glogovcu.


POPIS FILMOVA ZA BESPLATNO GLEDANJE

8.4. Pogrešna dostava

12.4. Najsretniji dan u životu Ollija Mäkija

15.4. Ovnovi

19.4. Golub sjedi na grani i promišlja egzistenciju

22.4. O konjima i ljudima

26.4. Alabama Monroe

29.4. Hannah Arendt

3.5. Oslo, 31. kolovoza

6.5. Saulov sin

10.5. Reality

13.5. Krugovi