Dvorana Müller

Dvorana Müller gledatelje vodi na internetsku platformu croatian.film, na kojoj je moguće gledati domaće filmove svih žanrova i vrsti. Internetska platforma croatian.film, koja je okupljala domaće filmove kratkoga metra, početkom svibnja 2021. proširila je svoj sadržaj hrvatskim ostvarenjima srednjeg i dugog metra i tako postala središnje online mjesto za promociju i gledanje hrvatskog filma svih vrsta, žanrova i formi.

Platforma je pokrenuta 2018. godine od strane Umjetničke organizacije Zagreb Film Festival u svrhu razvoja i nadogradnje nacionalnog natjecateljskog programa kratkometražnog igranog filma Kockice i s ciljem promocije hrvatskog filma, informiranja o domaćoj kinematografiji te širenja i jačanja dostupnosti domaćeg filma velikom krugu gledatelja i filmskih djelatnika iz zemlje i inozemstva.

U sklopu platforme nalazi se više od 250 filmova, kratkometražni naslovi mogu se pogledati potpuno besplatno dok su filmovi srednjeg i dugog metra dostupni uz naplatu. A kako biste lakše odabrali što gledati, preporučujemo da pratite croatian.film i na društvenim mrežama Facebook i Instagram!

Gledajte, čitajte, komentirajte i uživajte u hrvatskim filmovima!

Platforma croatian.film sufinancirana je sredstvima Ministarstva kulture u sklopu Javnog poziva za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama, sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra u sklopu Javnog poziva za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti te sredstvima Zaklade Kultura nova u okviru Programa podrške u programskom području Razvojna podrška za organizacije i Grada Zagreba. Nositelj projekta je umjetnička organizacija Zagreb Film Festival.