EN HR
  • 22.siječanj

    U Kino Bibijadu stiže posljednji film o Koku

    Omiljenim filmovima o junaku Koku, 'Koko i duhovi', 'Zagonetni dječak' i 'Koko 3: Ljubav ili smrt', pridružuje se četvrti film iz serijala snimljenog prema romanima Ivana Kušana 'Uzbuna na zelenom vrhu', koji će se od petka, 27.1., naći na rasporedu u kinu Europa.

     

    'Uzbuna na Zelenom Vrhu' četvrti je film iz serijala filmova o Koku i ona je zapravo prednastavak - govori o Kokovom prvom detektivskom poduhvatu na Zelenom Vrhu, prije nego što se Koko preselio u Zagreb i krenuo ispitivati postoje li duhovi. Koko i njegovi prijatelji provode ljetne praznike na obalama jezera uz idilični Zeleni Vrh, družeći se i igrajući. Bajkovitu seosku idilu naruše neobični događaji koji uznemire i djecu i sve seljane: kradljivci pod okriljem noći pljačkaju kuću za kućom, odnoseći sve vrijedno što im dođe pod ruke. Kada se policija ogluši na prijave odraslih, djeca odluče uzeti stvar u svoje ruke i razotkriti lopove.

     

    Koku (Marko Tocilj) se u njegovoj avanturi na Zelenom Vrhu pridružuju prijatelji Božo (Tin Gregorić), Crni (Jakov Piljek), Tomo (Alex Rakoš) i Žohar (Jan Pentek). Film je režirala Čejen Cernić, a scenarij potpisuje Hana Jušić.