EN HR
  • 10.veljača

    Poziv na radionicu 'Kreativni dnevnik'!

    Ususret KinoKino - Međunarodnom filmskom festivalu za djecu u kinu Europa organizirat ćemo niz aktivnosti za našu mladu publiku. Prva u nizu je radionica 'Kreativni dnevnik' koju organiziramo zajedno sa Shopom kina Europa. Od siječnja 2016. u ponudi Shopa nalazi se Kreativni dnevnik, autorice Mirande Herceg, ilustratorice Petre Zlonoge i suradnice Suzane Potrebić. Kreativni dnevnik namijenjen je djeci i mladima, ali njime se može koristiti svatko.

     

    U suradnji s autoricama dnevnika organiziramo radionicu koja će se održati u maloj dvorani kina Europa, u subotu 20.02., od 11 do 13 sati. Na radionici 'Kreativni dnevnik' s mladim će se polaznicima pisati i crtati, isprobavati razne tehnike i materijali, upoznavati s pojmovima iz likovne, filmske, glazbene i izvedbene umjetnosti te poticati na aktivno i kreativno reagiranje. Upoznat će se sa domišljatim stranicama Dnevnika u koje se mogu unositi pisane i crtane bilješke vezane za iskustva i događaje koji su osobni i intimni ili zajednički, društveni i u razmjeni s prijateljima. Tijekom praktičnog dijela radionice polaznici će osmišljavati i oblikovati kreativna rješenja za nekoliko zadataka. Bit će tu i nama najdražih - filmskih tema! Animacija, storyboard, filmska kritika nalaze se među izazovima Kreativnog dnevnika!

     

    Radionica je prilagođena djeci od 8 do 14 godina, a vodit će je autorica Kreativnog dnevnika Miranda Herceg i ilustratorica Petra Zlonoga. Mjesta za radionicu su ograničena, a prijaviti se možete na: katarina@zagrebfilmfestival.com. Nakon završetka radionice, polaznici radionice moći će kupiti Kreativni dnevnik po cijeni od 50 kuna, a u shopu kina Europa tijekom subote 20.02., cijena Kreativnog dnevnika bit će snižena za 10%.

     

    Veselimo se vašem dolasku!