EN HR
  • 3.srpanj

    Besplatne projekcije Kina Bibijada do kraja kolovoza!

    Svake srijede i nedjelje, zaključno s 31. kolovozom, s početkom u 17 h, Kino Bibijada najmlađoj publici (kao i njihovim odraslim pratiteljima) donosi po jedan filmski naslov, i to potpuno besplatno! Ciklus besplatnih ljetnih projekcija donosi ukupno 10 filmskih naslova i 23 prilike da kino Europa postane ljetni dnevni boravak za cijelu obitelj.

     

    'Kino Bibijada', filmski program namijenjen djeci i mladima, održavat će se tijekom cijele godine u kinu Europa, a nasljednik je vrlo popularnog istoimenog filmskog programa Zagreb Film Festivala, koji najmlađoj publici već godinama donosi odabrane kvalitetne naslove recentne europske i svjetske nezavisne kinematografije. Početak ovog cjelogodišnjeg kino programa obilježit ćemo besplatnim ljetnim filmskim projekcijama za djecu i mlade (ulaznice su besplatne za sve posjetitelje, neovisno o godinama; dakle, i roditelji, bake, djedovi i ostali pratitelji mališana također imaju besplatan ulaz na projekcije).

     

    Namijenjene dobnim skupinama od 5 godina naviše (iako će nesumnjivo biti zanimljive svim generacijama), ove tople, poticajne ljudske priče, te lepeza zanimljivih igranih i animiranih likova opustit će vas, nasmijati, razdragati, motivirati, raspiriti vam maštu; uz njih ćete zajedno plakati, za njih ćete navijati, a naposljetku će, ukoliko im to dopustite, promijeniti - i vas i vaše mališane.

     

    Detalje o filmskim naslovima možete pronaći ovdje, a raspored projekcija pratite na ovom linku.

     

    Napomena: besplatne ulaznice prije projekcije potrebno je preuzeti na blagajni kina.