EN HR
  • 1.veljača

    Pridružite se borbi protiv raka dojke kupnjom ulaznica za film 'Ma ma'!

    U sklopu humanitarnog projekta 'Darujmo ružičasti život', u ponedjeljak 6. veljače u 19 sati u kinu Europa održava se projekcija filma 'Ma ma' redatelja Julia Medema s Penelope Cruz u glavnoj ulozi nezaposlene učiteljice s dijagnozom raka dojke. Svaka kupljena ulaznica donacija je za kampanju prikupljanja aparata za intraoperativno zračenje (IORT) u svrhu ranog dijagnosticiranja karcinoma dojke.

     

    Organizator je Europa Donna Hrvatska (EDH), Europska koalicija za borbu protiv raka dojke čiji su glavni ciljevi promicanje edukacije, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinska i psihosocijalna rehabilitacija te povećanje sredstava za istraživanje same bolesti.

     

    Cijena ulaznice je 100 kuna i kompletan iznos je donacija za projekt. Ulaznice nisu u slobodnoj prodaji, za kupnju ulaznica obratite se: info@europadona.hr  ili u inbox FB profila EuropaDonna Hrvatska.

     

    Prije projekcije filma organizira se okrugli stol s početkom u 17:30 sati u dvorani Müller kina Europa na temu 'Rak dojke – od prevencije do najnovijih metoda zračenja', na kojoj će sudjelovati stručnjaci/kinje s područja onkologije, kirurgije, psihologije i nutricionizma.