EN HR
  • Regional Stand Up Fest 2018 - Treći dan

    Sinopsis

    Studio smijeha predstavlja novi regionalni stand up spektakl u trajanju od čak tri dana u našem kinu! Nakon odličnih i rasprodanih Best of regional standup večeri u KD Lisinski, organizatori su odlučili proširiti priču na tri dana kako bi vam predstavili cijelu reviju komičara/ki iz raznih država naše regije. Za regionalnu stand up reviju, ponovno se okuplja više od 15 odličnih komičara/ki regije na jednom mjestu! Iako se neki/e od njih ponavljaju, fore im se neće ponoviti, tako da ako ste gledali/e showove u Lisinskom, slobodno dođite i u kino Europa. ;) Podržite event u velikom broju i pokažite da stand up komedija i više nego spada u kulturu i umjetnost RH, a da je humor najbolja stvar za ublažavanje susjedskih odnosa. Sva moguća zarada od ulaznica ide u daljnji razvitak scene i kluba. Treći dan nasmijavat će vas: Andrej Težak Tešky (SLO), Dušan Jokić (BiH), Tomislav Primorac (HR) i Nikola Silić (SRB), dok će vas kroz večer voditi Marina Orsag (HR). Ovu večer pripremamo i gosta/gošću iznenađenja ;)

    Upad po danu u pretprodaji 50kn i 70kn, na dan 70kn i 90kn. Studenti, umirovljenici i osobe s invaliditetom po danu u pretprodaji: 40kn i 60kn (kupnja moguća samo na blagajni Kina Europa, na dan vrijede iste cijene za sve).

    Trodnevna ulaznica u pretprodaji 120 kn i 180 kn, na prvi dan 180 kn i 240kn. Pretprodaja na: https://dogadanja.kupiulaznicu.hr/projekcija/25600

    NAPOMENA! Nakon kupnje otići što prije fizički na blagajnu i odabrati sjedeća mjesta za svaki dan ;) Studenti i umirovljenici trodnevna ulaznica u pretprodaji 100kn i 160kn (kupnja moguća samo na blagajni Kina Europa, na prvi dan festivala vrijede iste cijene za sve)