EN HR
 • Regional Stand Up Fest 2018 - Prvi dan

  Sinopsis

  Studio smijeha predstavlja novi regionalni stand up spektakl u trajanju od čak tri dana u našem kinu! Nakon odličnih i rasprodanih Best of regional standup večeri u KD Lisinski, organizatori su odlučili proširiti priču na tri dana kako bi vam predstavili cijelu reviju komičara/ki iz raznih država naše regije. Za regionalnu stand up reviju, ponovno se okuplja više od 15 odličnih komičara/ki regije na jednom mjestu! Iako se neki/e od njih ponavljaju, fore im se neće ponoviti, tako da ako ste gledali/e showove u Lisinskom, slobodno dođite i u kino Europa. ;) Podržite event u velikom broju i pokažite da stand up komedija i više nego spada u kulturu i umjetnost RH, a da je humor najbolja stvar za ublažavanje susjedskih odnosa. Sva moguća zarada od ulaznica ide u daljnji razvitak scene i kluba. Prvi dan nasmijavat će vas: Josip Škiljo (HR), Marko Dejanović (BiH/HR), Ana Zlatanović (SRB), Nenad Stefanovski (MK) i Martina Ipša (SLO), dok će vas kroz večer voditi Tin Sedlar (HR).

  Upad po danu u pretprodaji 50kn i 70kn, na dan 70kn i 90kn. Studenti, umirovljenici i osobe s invaliditetom po danu u pretprodaji: 40kn i 60kn (kupnja moguća samo na blagajni Kina Europa, na dan vrijede iste cijene za sve).

  Trodnevna ulaznica u pretprodaji 120 kn i 180 kn, na prvi dan 180 kn i 240kn. Pretprodaja na: https://dogadanja.kupiulaznicu.hr/projekcija/25600

  NAPOMENA! Nakon kupnje otići što prije fizički na blagajnu i odabrati sjedeća mjesta za svaki dan ;) Studenti i umirovljenici trodnevna ulaznica u pretprodaji 100kn i 160kn (kupnja moguća samo na blagajni Kina Europa, na prvi dan festivala vrijede iste cijene za sve)